Home Uscatoare rufe
Uscatoare rufe
Uscatoare rufe PDF Imprimare Email
Uscatoare rufe
Scris de marinela21   
Miercuri, 15 Iunie 2011 12:45

Atunci cand vorbim de uscatoare rufe, ne gandim la doua produse: la uscatoare rufe automate, care functioneaza pe baza de curent electric, si uscatoare rufe formate din sarme, care lasa hainele sa se usuce natural. Uscatoare rufe pe baza de curent electric au in componenta lor un dispozitiv care face aerul cald sa circule. In plus, exista un canal de iesire prin care este eliminate umiditatea care se evapora din haine.

Exista si uscatoare rufe cu senzori, care au capacitatea de a stabili cand anume hainele sunt indeajuns de uscate pentru a fi scoase afara. Acest uscator masoara gradul de umiditate si atunci cand nivelul este unul normal, iti semnalizeaza faptul ca hainele sunt uscate si ca le poti lua din cuva. Desi acest tip de uscator este mai scump, totusi pe termen lung te poate ajuta sa economisesti bani, deoarece aparatul nu consuma energie mai mult decat este nevoie.

In cazul uscatoare rufe cu senzori, masina se opreste automat in momentul in care hainele s-au uscat. In cazul unor uscatoare rufe obisnuite, este nevoie ca utilizatorul sa verifice din cand in cand starea hainelor. In plus, in cazul unor uscatoare rufe pe baza de curent electric, este nevoie de o buna ventilatie a aerului din respectiva incapere, in caz contrar poate aparea pericolul de incendii.

Cele mai folosite uscatoare rufe insa sunt cele din lemn sau sarma. Avand o parte centrala si doua parti laterale, aceste uscatoare au o capacitate mare de intindere, astfel incat pot sustine un numar destul de important de haine de diverse marimi si greutati. Aceste uscatoare sunt preferate de majoritatea oamenilor deoarece sunt ieftine, accesibile oricui, usor de transportat si de desfacut, indiferent de spatiul de care dispui.

In plus, uscatoare rufe de acest tip se bazeaza pe uscarea naturala, care de multe ori este preferata de majoritatea oamenilor, deoarece asigura un miros proaspat al hainelor si in plus nu implica nici un fel de cheltuieli de energie, asa cum se intampla in cazul uscatoare rufe bazate pe curent electric sau uscatoare par. Singurul inconvenient poate consta in faptul ca hainele lasate prea mult timp la soare se pot decolora in timp.

Ultima actualizare în Vineri, 13 Mai 2011 08:17
 


Sondaje

Este practic uscatorul de rufe pliant?
 

Vizitatori Online

Avem 5 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com